WCW: Olivia Jade

Zoals iedere week deel ik met jullie mijn ” Women Crush Wednesday”. Deze week is het Olivia Jade Giannulli. Olivia is een Youtuber en model en bekend van Instagram. Haar ouders zijn actrice Lori Loughlin en mode ontwerper Mossimo Giannulli.

In 2019 heeft ze, in samenwerking met Sephora Collection, haar eigen highlighter pallete uitgebracht. Helaas hebben we geen Sephora meer in Nederland .. Dus als je binnenkort van plan bent om naar het buitenland te gaan (waar ze WEL een Sephora hebben) en je bent nog opzoek naar een highlighter pallete, ga dan zeker even langs!

Zoals eerder gezegd zit ik momenteel thuis vanwege mijn zwangerschapsverlof (nog 3 weekjes en dan ben ik uitgerekend!). Om de tijd een beetje de doden zit ik veel op Youtube en Netflix en zo nu en dan kom ik een nieuw kanaal tegen. Zo ook het kanaal van Olivia. Haar filmpjes zijn zo verslavend en ik denk dat ik echt bijna al haar filmpjes tot eind 2017 intussen heb gezien.

Van vlogs tot make up tutorials, eigenlijk alle filmpjes zijn leuk om te kijken. Zeker als je thuis zit en je je verveelt, haha. Veel meer dan liggen en zitten kan ik ook niet doen vanwege de duizeligheid en bekkenpijn. Wat ben ik blij als dat voorbij is zeg! Maar .. het is maar tijdelijk zeggen ze dus nog even doorbijten. Ik had het veel erger kunnen treffen denk ik.

Tips voor Netflix series of Youtube kanalen zijn dan ook meer dan welkom! 🙂

Volg:
elkedesmit
elkedesmit
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *