· 2018 | WEEKEND MOODBOARD ·

I think it’s time to look back on 2017. To me, 2017 has been a crazy year. In 2017 I heard the company I used to work for was going to move to Germany so everyone who worked there had to find a new job. And luckily I found a job that I absolutely love. I started working as a project manager (mainly focussing on the content such as social media and products but also collabs with huge bloggers) at Fashiolista.com. I used to be obsessed with this website/community and now I’m working there! That’s just crazy. So although it was unfortunate I had to quit my job at Westwing, after all, it has been the best thing that could’ve happened. This year has also been the year that Danny and I welcomed our Pomeranian called Bear, we went to Valencia and London, I got two new tattoos and I decided to start all over again with my blog.

So looking back on 2017, I think it has been an amazing year and 2018 is going to be even better. Hopefully work related but also private. I am thinking about making a new Instagram account, we are going to relaunch Fashiolista.com, spend more time writing for my blog and I am going to enjoy the company of Danny and Bear even more than I already did. These are just some examples and it sums up 1/100 off all my plans, I think haha.

/ Tijd om terug te kijken op 2017. Voor mij was 2017 zo’n vreemd jaar. In 2017 kreeg ik te horen dat Westwing, het bedrijf waar ik voor werkte, ging verhuizen naar Duitsland dus iedereen moest op zoek gaan naar een andere baan. Gelukkig vond ik al snel een mega leuke baan. Ik ben begonnen als projectmanager (met de focus op content zoals de community en social media, productmanagement en samenwerkingen met grote bloggers) bij Fashiolista.com. Vroeger was ik echt veslaafd aan die website en nu werk ik er! Zo leuk. Dus hoewel het balen was dat Westwing ging verhuizen, achteraf was het het beste wat er kon gebeuren. 2017 hebben Danny en ik ook een Pomeriaan gekocht namelijk Beer, we zijn naar Londen en Valencia geweest, ik heb twee nieuwe tattoos laten zetten en ik heb besloten om helemaal opnieuw te beginnen met mijn blog.

2017 was een onwijs leuk jaar maar ik denk dat 2018 nog beter gaat worden. Hopelijk werkgerelateerd maar ook prive. Ik wil graag een nieuwe instagram accoutn aanmaken, we gaan Fashiolista.com herlanceren, ik wil meer tijd besteden aan het schrijven en fotograferen voor mijn blog en ik ga nog meer genieten van de tijden samen Danny en Beer. Dit is maar 1/100 van alle plannen die ik heb voor 2018, haha.

The pictures used in this collage are from Pinterest.com.

Volg:
elkedesmit
elkedesmit
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *