· Interior Monday ·

· I WANT GLASS WALLS LIKE THIS IN OUR HOME ↓↓ ·

Bron foto’s: Pinterest

Sinds Danny en ik verhuisd zijn begint het ergens toch weer te kriebelen om vanalles aan het huis te veranderen. Hoewel wij nog geen jaar geleden nieuwe meubels gekocht hebben, kom ik altijd wel iets leuks tegen. Of ik nou door de stad loop of op internet rondkijk. Ons huis staat nooit vol genoeg (vind ik zelf, haha). Het enige wat wij nog echt nodig hebben is een badkamermeubel en ik denk dat ik het perfecte meubel heb gevonden op Perfecthomeshop.

In onze oude woning in Amsterdam (God wat mis ik Amsterdam!) hadden we maar 1 slaapkamer en in onze nieuwe woning in Den Bosch hebben we 2 slaapkamers. Wat we met de tweede, extra kamer gaan doen dat blijft nog even geheim maar ik kan nu al niet wachten om het te delen! De inrichting is in ieder geval zo goed als af. Hier en daar nog wat accessoires en dan past het perfect bij de rest van het appartement.

Wij hadden trouwens echt niet verwacht dat we Amsterdam zo erg zouden missen. De eerste paar weken moesten we echt bijkomen van het drukke Amsterdam, maar nu vind ik Den Bosch soms zo saai. Alle winkels zijn vroeg dicht en het is ’s avonds echt uitgestorven op straat. Daarnaast had ik wel verwacht dat wanneer ik Beertje ’s avonds zou uitlaten ik mij veiliger zou voelen in den Bosch. Nou, niets is minder waar. Misschien is het gewoon een kwestie van wennen?

❥ SO MUCH INSPIRATION

In onze woning hebben we veel wit. Om een of andere reden ben ik dol op wit, zwart, marmer, goud en roze. Zolang er niet te veel roze in huis komt vindt Danny het nog wel oké, haha.

Eerst kochten we echt dingen om gewoon te hebben in huis maar het werd zo vol en we kwamen erachter dat we na 1 jaar bijna alles alweer weg hadden gedaan omdat we erop uitgekeken waren. Zo zonde! Dus voortaan denken we echt goed na voordat we iets aanschaffen. Daarnaast ben ik echt heel blij met hoe alles er nu uitziet dus is het een kwestie van een paar accessoires (en het badkamermeubel van Perfecthomeshop! FYI. Ze hebben nog veel meer leuke meubels) en dan is het na 3 maanden eindelijk weer helemaal naar onze smaak ingericht.

Volg:
elkedesmit
elkedesmit
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *