· MY ISABEL MARANT SNEAKERS ·

You either love them or you hate them .. Ik ben in ieder geval dol op deze schoenen. Ik wilde ze al best wel een tijdje maar ik twijfelde steeds. Tot 2 maanden geleden. ♥ en ik waren bij de Bijenkorf toen ik ze weer zag staan. Ik heb ze toen aangepast en was op slag verliefd. Ze lopen ZO fijn en ik wilde/kon ze niet meer uitdoen. Toen heb ik ze mee naar huis genomen. Ik heb ze sindsdien amper uitgedaan, haha.

/ You either love them or you hate them .. I know I love these shoes. I think it was 2/3 years ago when I saw them for the first time. I wanted to buy them back them but I decided not to. Until 2 months ago. ♥ and I were at de Bijenkorf when I saw them again, shining on a beautiful display. I tried them on and I was head over ‘heels’. It’s like you’re walking on a cloud, I couldn’t take them off. So I bought them and I haven’t taken them off ever since (well, almost ..).

Adlink

Isabel Marant Sneaker: HERE

Volg:
elkedesmit
elkedesmit
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *