About

HI!
Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Mijn naam is Elke en elkedesmit.com is al een aantal jaar mijn eigen plekje op het internet. Net zoals mijn website ben ik de afgelopen jaren gegroeid en daarbij zijn ook mijn interesses veranderd. In 2019 heb ik besloten helemaal opnieuw te beginnen en alles van mijn oude website te verwijderen. Ik ben mij (veel) meer gaan verdiepen in skincare, duurzamer leven, yoga en alles daaromheen en heb hier een grote passie voor gekregen. Voor anderen klinkt dit misschien als iets simpels of zweverigs, maar niets is minder waar. Ik zal dit in mijn posts ook laten zien en ook dat zelfs JIJ iets kunt doen aan een duurzamer en beter leven en daarbij geef ik natuurlijk ook tips over skincare.
Op mijn website zal dit alles een grote rol spelen, maar ik heb nog zoveel andere onderwerpen waar ik graag over schrijf! Veel leesplezier en mocht je vragen hebben dan mag je mij altijd een berichtje sturen, of je kunt een reactie achterlaten.♡

IETS MEER OVER MIJ

Zoals je al weet is mijn naam Elke. Ik ben 23 jaar oud en ben nu sinds 2015 gelukkig met mijn vriend, Danny. In maart 2019 zijn wij ouders geworden van een lief klein meisje genaamd Layla Sofia. Een meisje met energie voor tien (waar ik soms heel jaloers op ben) en met een hartje van goud. Mede door de zwangerschap heb ik een nieuwe passie gevonden en ben ik mij meer in skincare en yoga gaan verdiepen. Op mijn website vind je alles over skincare, yoga, duurzaam leven, mediteren en heel soms deel ik dingen over mijn privé-leven en lekker maar gezond eten.♡

DISCLAIMER

Als ik een product ontvang om een review over te schrijven, zal ik dit altijd duidelijk vermelden. Je ziet dit aan de * in de rechterbovenhoek van het artikel. Ik geef hierbij aan of het om een adlink gaat of om pr. Op mijn social media zie je dat het om gesponsorde content gaat wanneer je “#pr” ziet staan of wanneer ik duidelijk aangeef dat het om een ontvangen product gaat.

COPYRIGHT

Graag geen teksten of foto’s van mijn website gebruiken zonder mijn toestemming. Wanneer ik een foto gebruik welke niet van mij is, zal ik dit duidelijk vermelden met daarbij de bron.

KVK: Elke de Smit, 72548452

Translate