BLACK WEEK AT IDEAL OF SWEDEN (+ extra kortingscode)

*ad

Bron: Elkedesmit.com

Het is weer zo ver, Black FridayWeek (Black Week of hoe je het ook wilt noemen)! Het is dit jaar misschien iets anders dan anders maar in plaats van 1 hele dag met korting producten kopen, geven de meeste merken nu een hele week korting op heel veel producten.

Zo ook iDeal of Sweden. Sinds mijn eerste samenwerking met hen, heb ik eigenlijk geen andere telefoonhoesjes meer gehad dan een hoesje van iDeal of Sweden. De kwaliteit is goed, het zijn mooie hoesjes en ik vind de prijs meevallen als je kijkt naar het product/materiaal. Mijn vriend heeft zelf ook een aantal hoesjes van iDeal of Sweden en is daar erg blij mee. Ze hebben echt genoeg keus en verkopen genoeg hoesjes dus ik weet zeker dat er ook voor jou wat tussen zit! Het hoesje hierboven en de oplader heb ik nu al een tijdje (+/- een jaar) en hij ziet er nog steeds heel mooi uit.

Op dit moment heeft iDeal of Sweden en super fijne actie dus als je nog twijfelde of je een hoesje wilde kopen dan is dit echt je kans! Ze geven maar liefst 50% korting op alles en wanneer je mijn code “BFELKE” gebruikt, krijg je 5% extra korting op jouw bestelling tot €59,-. Koop je voor meer dan €59 euro dan krijg je met mijn code zelfs 20% extra korting! Let wel op want deze actie is alleen deze week geldig (tot 30/11/2020).

Bronnen:
Instagram @idealofsweden, @honorin.e, @jenny.x777, @olga.pallikara

Naast telefoonhoesjes verkopen ze ook airpod hoesjes, tasjes, screen protectors, selfie ring, opladers, oplaad kabels, draadloze opladers, telefoonhouders, portemonnees etc. Ze verkopen dus genoeg leuke producten. Er zitten ook hele leuke producten tussen om voor Sint of Kerst als cadeau te geven, dus wie weet slaag je wel voor jezelf en/of voor een ander!

Ik zou zeggen veel shop plezier! Laten jullie het weten als jullie iets gekocht hebben?

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate