Bridal Looks at Met Gala 2019

Taylor Hill at Met Gala 2019
Credit: Getty Images

Oke .. Echte bruidslooks zijn het misschien niet maar deze looks zijn wel onwijs mooi! Hoewel het thema van Met Gala 2019 niet echt mijn ding is, zijn er ook een aantal celebs die er redelijk ‘normaal’ uitzien. Het thema dit jaar was Camp: Notes on Fashion. 

This year, that theme was Camp: Notes on Fashion – to coincide with an upcoming exhibition at the Met, inspired by US writer and political activist Susan Sontag’s 1964 essay, Notes on Camp. – BBC

Om heel eerlijk te zijn had ik na het lezen van dit stukje nog steeds geen flauw idee wat ik kon verwachten. Maar dat sommige looks over de top waren, dat konden we natuurlijk wel van tevoren weten!

Hieronder een aantal looks die absoluut mijn favoriet waren. Ik denk dat ik de look van Hailey Bieber het allermooist vind. Niet overdreven maar precies goed. Kijk trouwens ook even naar de makeup looks van deze celebs. WOW. Vooral de look van Candice door Patrick Ta is zo mooi. 

De makeup look van Kim Kardashian was trouwens ook super mooi (heb ik geen foto’s van geplaatst). Maar wat wil je ook, als je makeup gedaan wordt door de enige echte Mario Dedivanovic

Ik heb het interview met Hailey Bieber ook even toegevoegd. Moet je even kijken naar de ‘broek’ van Alexander Wang ….

Gemma Chan at Met Gala 2019
Credit: Getty Images
Hailey Bieber at Met Gala 2019
Credit: Getty Images
Candice Swanepoel at Met Gala 2019
Credit: Getty Images
Sara Sampaio at Met Gala 2019
Credit: Getty Images
Rosie Huntington-Whiteley at Met Gala 2019
Credit: Getty Images
Kylie Jenner at Met Gala 2019
Credit: Getty Images

Volg:
elkedesmit
elkedesmit
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *