DIY | DECORATE YOUR CHRISTMAS WREATH

I sometimes love to be creative. Especially when it will make our house look a little better (that’s what I think at least, haha). So last weekend I decided to buy a Christmas wreath and decorate it to give it a more festive look. I couldn’t find what I was looking for so we bought 2 garlands to decorate it with. I wanted to buy a golden colored garland with stars but unfortunately, I couldn’t find it anywhere. I think after all the wreath turned out okay. What do you think?

/ Soms vind ik het leuk om creatief te zijn. Al helemaal wanneer het ons huis net wat gezelliger maakt (dat vind ik tenminste, haha). Afgelopen weekend gingen Danny en ik winkelen en toen wilde ik graag kijken voor een kerstkrans om aan de deur te hangen. Wel met lichtjes natuurlijk! Ik wilde eigenlijk een goudkleurige slinger met sterretjes maar die kon ik helaas nergens vinden. Uiteindelijk heb ik toch maar gekozen voor een witte en goudkleurige slinger (zonder sterretjes en iets dikker dan ik eigenlijk wilde maar goed) .. Wat vinden jullie van het eindresultaat?

What you need

· A Christmas Wreath (with lights!)· Garlands in your favorite color· Anything you want to use to decorate your Christmas wreath. Make it as crazy as you want!

Have fun while decorating!

· ARE YOU GOING TO DECORATE YOUR OWN CHRISTMAS WREATH? ·

Volg:
elkedesmit
elkedesmit
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *