DIY LAMP SHADE

Iets wat ik echt heel leuk vind om te doen is knutselen. Klinkt lekker kinderachtig maar het is echt niet zo dat ik alleen maar figuurtjes knip en vouw. Je kunt zo ontzettend veel dingen zelf maken. Heb je bijvoorbeeld al eens van macrame gehoord? Of hoe je met DAS klei zo’n mooie kom uit onderstaande video kunt maken? Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het vaak wel zelf maken. En hoe leuk is het om achteraf te kijken naar datgene wat je gemaakt hebt en (als het natuurlijk ook een beetje gelukt is) trots zijn op wat je hebt gemaakt? Zeker nu het weer wat minder is en we veel meer thuis moeten zitten zijn dit soort projecten echt heel leuk om te doen!

Zo heb ik afgelopen week de lamp uit deze video gemaakt en hoewel het mij behoorlijk wat tijd heeft gekost was dat het absoluut waard. Ik moest welgeteld 70 kwastjes maken om aan de lamp te hangen dus dit heeft me behoorlijk wat tijd gekost. Ondanks dat ben ik wel erg trots op hoe de lamp is geworden!

Wanneer je DIY filmpjes zoekt op Youtube kom je zoveel dingen tegen en ik weet zeker dat er voor iedereen wel iets tussen zit. Ik ben zelf bijvoorbeeld dol op de filmpjes van Lone Fox. Hij heeft niet alleen een Youtube kanaal waarop hij alles heel duidelijk laat zien en uitlegt, maar ook een app en website. Genoeg manieren waarop je dus zelf zo’n project kunt aangaan!

Wat vinden jullie van de lamp?

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate