Een kleine update

Terug van weggeweest zullen we maar zeggen. Hier een kleine update waarin ik je iets meer vertel over wat ik de afgelopen tijd heb gedaan. Niet dat dit super interessant is maar goed, we hebben weer iets om over te schrijven. Je maakt gewoon niet zo heel veel mee wanneer je bijna de hele dag thuis zit. Jullie wel?

Goed, toen ik zwanger was van Layla ging (onder andere, haha) mijn huid er ontzettend slecht uitzien. Dit kwam natuurlijk grotendeels door de hormonen. Ik had van alles geprobeerd maar niks hielp. Toen heb ik besloten om te wachten totdat de zwangerschap voorbij was en ik mij eens rustig kon verdiepen in mijn eigen huid. Tijdens mijn zwangerschap heb ik het maar gelaten zoals het was. Mijn hormonen waren toch niet “normaal” op dat moment.

Pictures are from Pinterest.

Ik heb de verzorging van mijn eigen huid vroeger niet als iets mega belangrijks gezien, omdat ik nooit een probleemhuid heb gehad. Tijdens mijn puberteit had ik amper pukkeltjes en doordat ik bijna altijd make-up droeg zag je ook van mijn rode huid (ik heb last van rosacea) amper iets. Wel verzorgde ik mijn huid met een voedende dagcreme en gebruikte ik altijd nachtcreme na het reinigen van mijn huid. Ik heb toen nooit gekeken naar de ingrediënten die in deze producten zaten en of het product wel echt bij mijn huid zou passen.

Totdat ik dus zwanger raakte van Layla, gaf ik er voor mijzelf gewoon heel weinig om. Ik vond het wel mega interessant (de productsoorten etc.), maar het had tot die tijd geen directe invloed op mijzelf. Na de zwangerschap ben ik mij echt gaan verdiepen in actieve ingrediënten, fruitzuren, peelings etc. Eigenlijk alles wat met de huid te maken heeft. Ik was eerst alleen maar bezig met mijn eigen huid, maar ik vond het steeds leuker worden waardoor ik mij compleet ben gaan verdiepen in skincare en nog steeds in verdiep (van anatomie tot fruitzuren). Ik leer elke dag weer iets nieuws. Omdat ik na mijn zwangerschap ook in een parfumerie werkzaam was, vond ik dit natuurlijk extra leuk en uitdagend. De manier waarop ik dit heb aangepakt, en hoe ik mij hierin heb verdiept, zal ik jullie later vertellen.

Ik zal vanaf nu in ieder geval meer schrijven over skincare, de huid, make-up, actieve ingrediënten in skincare, accessoires en nog veel meer. Ik zal dit proberen te combineren met de onderwerpen waar ik ook graag over schrijf.

Hebben jullie vragen over specifieke actieve ingrediënten? Of heb je problemen met je huid?
Stuur mij dan een berichtje of laat een reactie achter!
Ik zal proberen deze zo goed en duidelijk mogelijk te beantwoorden (in Jip en Janneke taal, haha).♡

Follow:
Share:

2 Comments

 1. Julia
  May 7, 2020 / 5:50 pm

  Leuke blogpost!!
  Ben benieuwd naar je nieuwe blogs 🙂
  Ik heb ook wel een vraag. Ken je de producten van the Ordinary? Wat vind je daarvan en wil je iets schrijven over het verschil tussen AHA en BHA? Dat is echt Chinese taal voor mij 🙂

  Xx Julia

  • May 7, 2020 / 6:04 pm

   Ahh leuk, dankjewel!♡
   Haha, AHA’s en BHA’s waren voor mij eerst ook echt abracadabra. Ik zal kijken of ik het makkelijk kan uitleggen in een volgende post.
   Ik gebruik zelf geen producten van the Ordinary. Heb er wel hele goede (en dubbele) verhalen over gehoord, maar ben er zelf (nog) niet bekend mee! Wanneer ik er ervaring mee heb zal ik dit zeker laten weten.
   Ben zelf wel echt dol op de producten van Alpha-H. Ik zal hier binnenkort meer over vertellen maar dit is echt een aanrader (adlink): https://shopstyle.it/l/bg4lT.

   Als je vragen hebt dan hoor ik het graag!
   X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate