Etoile Collective Trolley

Hij is eindelijk binnen, mijn trolley van Etoile Collective. En wat ben ik er blij mee! Deze trolley komt uit Australië en is speciaal gemaakt om al je visagie spullen in op te bergen. Ik heb ‘m speciaal gekocht voor het eerste, de visagie spullen. 

Ik zat echt ontzettend te twijfelen tussen een Zuca en deze. Uiteindelijk heb ik toch voor dit model van Etoile Collective gekozen. Ik vind ‘m een stuk mooier, minder groot en een stuk goedkoper! Ik denk dat het uiteindelijk ongeveer de helft scheelt. 

Aan beide kanten heeft de trolley extra opbergvakken. Super handig om alle paletten in op te bergen en andere extra materialen zoals alcoholflesjes, wegwerp mascaraborsteltjes en Beautyblenders. 

Aan de linkerkant heb je twee losse opbergvakken. Aan de rechterkant heb je een soort ‘deur’ met opbergvakjes waar je eventueel losse spulletjes in kunt opbergen. 

De koffer zelf heeft 4 grote, doorzichtige ‘toilettassen’. Deze tassen zijn perfect om alle spullen in op te bergen. Ze zijn echt groot genoeg om alle nodige spullen in op te bergen. Bijna te groot zelfs (of kan dat niet??). Ze zitten vast met klittenband aan de achterkant van de trolley waardoor ze niet kunnen verschuiven wanneer je op reis bent. Er is zelfs nog extra ruimte over voor bijvoorbeeld losse toilettassen of paletten. 

Als we dan nog niet genoeg opbergvakken hebben gehad, heb je ook nog extra, kleine vakjes, in de flap van de koffer. Handig voor visitekaartjes of je telefoon. 

Zoals je waarschijnlijk wel merkt ben ik onwijs blij met deze koffer en ik kan niet wachten om hem te gaan gebruiken! 

 

Klik hier om ‘m zelf te shoppen (geen affiliate link)! 

Volg:
elkedesmit
elkedesmit
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *