GIRL TALK: VEGAN SCHEERMESJES

Het overkomt mij regelmatig dat ik aan het douchen ben, me wil scheren en erachter kom dat mijn scheermesjes op zijn. Ik probeer altijd een reserve mesje in huis te hebben, maar soms vergeet ik gewoon nieuwe te halen. Ik heb dit probleem, gelukkig, niet meer gehad sinds ik Estrid gebruik. En nee, ook dit is geen gesponsorde post, alleen mijn eerlijke mening.

Wanneer je voor het eerst een bestelling plaatst bij Estrid, krijg je voor 9,95 euro een starter kit met daarin: 1 stalen scheersysteem, 2 navulmesjes en een muurhouder. De scheersystemen hebben verschillende kleuren. Je kunt kiezen uit Blush (zachtroze), Cloud (grijs), Space (lila), Peach (zacht oranje) en Lemonade (geel). Hierna kun je kiezen of je automatisch iedere maand, iedere 2 maanden of 3 maanden 4 nieuwe mesjes wilt ontvangen. Je kunt dit heel gemakkelijk pauzeren of stoppen dus eigenlijk zit je nergens aan vast. Maar dit is voor iemand zoals ik ideaal, zo heb ik altijd genoeg mesjes in huis! Daarnaast kun je ook nog wat extra’s toevoegen aan je bestelling zoals een creme, olie of reistasje.

Ik vind de prijs echt heel erg meevallen, zeker als je kijkt wat je ervoor krijgt. Ze sturen het gratis op en maken hierbij gebruik van klimaat gecompenseerde verzending (ik had het binnen 1 week binnen). Daarnaast zijn de producten 100% vegan en maken ze zo min mogelijk gebruik van plastic (stalen scheersysteem bijvoorbeeld). Ze maken ook geen gebruik van plastic verpakking wat natuurlijk super is voor het milieu.

Toen ik deze producten voorbij zag komen via social media ben ik gaan kijken en was ik meteen verliefd op de roze variant. Die heb ik dan ook meteen besteld en nu kan ik al niet meer zonder! Je hebt amper water nodig wanneer je je benen bijvoorbeeld gaat scheren. Tuurlijk, als je liever meer water gebruikt en als je ook graag scheercreme gebruikt kan dit gewoon. Het scheermesje heeft 5 mesjes wat zorgt voor een mega zacht resultaat. Daarnaast zit er om het mesje een laagje aloe vera, sheaboter en cocao boter. Je hebt daarom ook niet perse een scheercreme nodig!

Ben je nieuwsgierig geworden? Klik hier om naar hun website te gaan.

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate