GOOD NIGHT LITTLE ONE

Bron: Elkedesmit.com

Ik heb al een paar keer over dit merk geschreven maar ik blijf hun posters echt geweldig vinden. Zoals ik eerder ook al een keer aangaf kun je alleen al door de posters te veranderen, een hele andere sfeer in een ruimte creëren. Een hele simpele, relatief goedkope oplossing. Ik werk dan ook al een aantal jaar met plezier samen met Desenio om hun posters te promoten.

Dit keer heb ik gekozen voor een gepersonaliseerde poster voor Layla’s nieuwe slaapkamertje. Op de poster staat haar geboortedatum, tijd, plaats haar gewicht en lengte. Dit allemaal staat onder twee super lieve hertjes geschreven. Zo is het naast een mooie poster ook een fijn aandenken. Ik kan nu al niet wachten om ‘m op te hangen en ben heel benieuwd naar Layla’s reactie.

Bron: Elkedesmit.com
Bron: Elkedesmit.com

Oh en zien jullie dat gekke toverstafje op de foto van Søstrene Grene? Ik was al super lang opzoek naar een goudkleurig toverstafje met een ster aan de bovenkant maar die kon ik nergens vinden! Ja ze hadden ‘m eerst bij Søstrene Grene maar deze is helemaal uitverkocht. Dus toen is het dit toverstafje met een kroontje geworden. Bij gebrek aan beter (ookal maakt het voor Layla niet zo super veel uit dat deze meer op een soort hooivork lijkt, haha) .. Maar als jullie tips hebben waar ik wel een toverstafje kan vinden met een goudkleurige ster dan hoor ik dit heel graag! Het schattige muisje is trouwens van het merk Maileg. Een heel mooi merk met allemaal van dit soort schattige diertjes en poppenhuis spulletjes.

We zijn op dit moment druk bezig om Layla’s speelkeukentje helemaal eigen te maken. Ik heb zoveel leuke ideeën en ben heel benieuwd wat ze ervan gaat vinden wanneer ze ‘m met kerst krijgt. Ze is denk ik nog een beetje jong om er echt mee te spelen maar ik weet zeker dat ze het vooral erg leuk vindt om alles te ontdekken. Als dit speelkeukentje klaar is ben ik van plan om het poppenhuis welke ze voor haar verjaardag in maart krijgt ook helemaal te verbouwen. Dit duurt gelukkig nog wel eventjes dus genoeg tijd om ‘m (voor ons) helemaal perfect te maken. Ook hier zijn (DIY) ideeën ook altijd welkom!

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate