I need this. Now.

Bron: Instagram / Pinterest

Ken je dat, dat je minutenlang (of urenlang) naar je computerscherm staart en gewoon echt niet weet wat je moet typen? Dat probleem heb ik de laatste tijd en het lukt me gewoon niet om er iets interessants uit te krijgen. Zou het komen omdat ik nu al anderhalve week thuiszit en heel weinig kan doen? Ik ben zo moe, slaap bijna iedere nacht pas rond 4 uur en ben dan weer om 9 uur klaarwakker, om vervolgens om 1 uur weer doodop te zijn. Dat beloofd wat te worden!

Net wanneer je zoveel zin hebt om te sporten, mag het niet. Graag even 20 minuten onder de zonnebank gaat liggen, mag het ook niet. Ik heb zelfs zin in wijn terwijl ik niet eens drink! Frustrerend, meer kan ik er niet van maken haha. Ze zeggen weleens “you don’t know what you’ve got until it’s gone”. Ik weet dat dit ergens anders op slaat natuurlijk, maar voor mijn gevoel komt het op hetzelfde neer. Maar .. ik mag absoluut niet klagen! Ik weet dat ik het allemaal, hopelijk, in de toekomst weer mag en kan dus dat maakt het een stuk draaglijker.

Nu zijn het nog echt de laatste loodjes maar die zijn zoveel zwaarder dan verwacht. Ik word nu ook pas echt super zenuwachtig voor de bevalling zelf. Afgelopen week zijn we naar de verloskundige geweest en werd ons, na enige twijfel en een extra echo, verteld dat ze goed ligt (met haar hoofdje naar beneden) en dat ze al goed is ingedaald. Ze ligt er al helemaal klaar voor dus!

Voor nu nog even afwachten maar tot die tijd ga ik eens goed bedenken waar ik over wil gaan schrijven, en of ik het nog wel wil. Ik vind het super leuk om te doen maar ik weet natuurlijk niet hoeveel tijd ik er straks voor heb.

Fijne avond! X

Volg:
elkedesmit
elkedesmit
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *