NAMASTAY IN BED

I can’t believe this week is already Christmas. Time flies! I still have to buy some Christmas presents since we are celebrating Christmas at my mom’s house this year. I can’t wait to see Nono (my mom’s dog) and my family again. Ever since we moved to Amsterdam it’s been hard to go back to my hometown because of so many things. But the times I do are so precious. I enjoy every minute of it.

Danny and I moved to Amsterdam 1,5 years ago and I think it has been the best decision of my life (until now, haha). It is amazing that I get to live with him and see him every day. That I wake up next to him and also, that we’ve bought a dog, Bear, together. It hasn’t always been this easy so I am so thankful for that. I think it’s also super important to make your house a home and we’ve been working on that for the past few months. We re-decorated almost everything and really made it our home. I am happy Danny lets me pick out almost everything, I also think he doesn’t REALLY care, as long as it’s not too girly.

Het is alweer bijna Kerst. De tijd gaat zo snel! Ik moet nog steeds wat kerstcadeautjes halen want dit jaar gaan we kerst bij mijn mama vieren. Ik kan niet wachten om Nono weer te zien (de hond van mijn moeder) en de familie. Sinds we zijn verhuisd is het erg lastig geweest om terug te gaan naar mijn oude woonplaats vanwege veel dingen. Maar de keren dat het gaat om erheen te gaan zijn zo belangrijk!

Danny en ik zijn 1,5 jaar geleden naar Amsterdam verhuisd en ik denk dat het een van mijn beste beslissingen ooit is geweest. Het is zo fijn om samen te wonen en Danny iedere dag te zien. Dat ik iedere dag naast hem wakker mag worden en dat we samen een hondje hebben gekocht, Beer. Het is niet altijd makkelijk geweest en er zijn echt tijden geweest dat ik ‘m amper zag dus dit is zo fijn. Ik denk dat het heel belangrijk is om van je huis een thuis te maken en de afgelopen paar maanden hebben wij daar echt aan gewerkt. Ons hele huis hebben we opnieuw ingericht en we hebben er echt ons eigen plekje van gemaakt. Zo fijn dat Danny mij bijna alles laat kiezen, waarschijnlijk omdat hij er niet zo heel veel om geeft haha, zolang het maar niet te meisjesachtig is. 

This painting used to hang in our living room, but since 2 weeks we have our Kate Moss poster hanging there so we decided to hang it above our bed. I think it looks so much better here! I saw a sign like this a couple of years ago in Gossip Girl and I just loved it! Although it’s not as big as in the series, I think it’s the perfect size to make it a real eye-catcher in our bedroom.The picture frames are new (that’s why there are no pictures in them, haha) and I love the wall dots!

Dit schilderij hing is boven onze bank in de woonkamer, maar hangt sinds twee weken boven ons bed. We wilden namelijk een keer wat anders in de woonkamer en toen besloten we om dit schilderij boven ons bed te hangen. Ik kwam het ooit eens tegen in Gossip Girl en ik was er meteen weg van! Hoewel het veel groter is in de serie denk ik dat het de perfecte grootte heeft voor boven ons bed. Zoals je ook wel kunt zien zijn de fotolijstjes nieuw (daarom zitten er nog geen foto’s in, haha) en ik ben echt dol op onze wall dots! 

WHAT DO YOU THINK OF THE GOLDEN DETAILS?

Volg:
elkedesmit
elkedesmit
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *