NETFLIX MUST WATCH: DREAM HOUSE MAKEOVER

Ik kan oprecht heel blij worden wanneer ik een nieuwe serie heb gevonden op Netflix en deze in no-time uitkijk (als ik tijd heb natuurlijk). Afgelopen week heb ik weer zo’n serie gevonden en dit was er eentje die ik echt met jullie moet delen, namelijk “Dream Home Makeover“. Je zou denken dat er al genoeg home makeover series zijn maar deze is echt het kijken waard.

In deze serie volgen we een stel, Shea en Syd McGee. Ze hebben hun eigen home makeover studio genaamd “Studio McGee“. Daarnaast hebben ze ook nog een winkel genaamd “McGee & Co.” waar je de mooiste interieur spullen kunt kopen. En wie is er nou niet dol op een perfect ingericht huis? Ik in ieder geval wel!

Bron: Studio McGee

Ik heb iedere aflevering vol bewondering gekeken want hoe krijgen ze het voor elkaar om alles zo perfect eruit te laten zien?! Het werkt gewoon al-tijd. Hoe knap is dat? Ze geven zelf ook aan, of een klant nou een budget van 20.000 euro of 2 miljoen heeft, dat maakt voor hun niks uit. En wanneer je de serie kijkt zie je inderdaad dat het voor hun absoluut niks uit maakt

Bron: Studio McGee

Naast het verbouwen van huizen, en dan richten ze zich vooral op specifieke ruimtes, geven ze ook een kijkje in hun privé-leven. Het programma zit gewoon echt heel goed in elkaar en ik kan niet wachten op een nieuw seizoen! Iedere aflevering duurt nog geen half uur en laat steeds weer een nieuw project zien. Het eerste seizoen telt 6 afleveringen maar dit hadden er voor mij veel meer mogen zijn. Gelukkig hebben ze nog een heel fijn Youtube kanaal waar ze regelmatig filmpjes plaatsen. Daarnaast hebben ze ook social media kanalen waarbij je zelfs na het kijken van het complete seizoen kunt wegzwijmelen.

Hebben jullie deze serie al gezien?

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate