Oh baby!

OVER THE MOON🌙

Gisteren was het dan zover .. Danny & ik konden eindelijk vertellen dat wij in Maart 2019 ons eerste kindje verwachten! We weten ook al dat het een meisje wordt. Zo spannend allemaal!

Ik heb tot nu toe zoveel geluk gehad. Amper last gehad van ochtendmisselijkheid of andere zwangerschapskwaaltjes. Het enige waar ik last van had en nog steeds last van heb dat is van duizeligheid als ik te lang sta, ik ben heel moe en erge liespijn. Dit kan te maken hebben met bekkeninstabiliteit. Hopelijk wordt dat niet nog erger maar tot nu toe mag ik echt niet klagen! We hebben vooral kunnen genieten van de eerste 20 weken.

Bij de 20 weken echo zagen we dat alles gelukkig goed zat. Daarnaast was de NIPT test ook goed dus dat was al een hele opluchting. Het blijft fijn om te horen dat alles er tot nu toe goed uitziet, dat het hartje goed klopt en dat ze goed groeit. Zo’n opluchting, iedere keer weer. En zo bijzonder was het toen ik haar voor het eerst voelde. Het is nog niet regelmatig en is ook vooral ’s avonds.

Haar kamer is ook al heel ver af. Een aantal kleertjes hangen al in de kast en de kinderwagen staat klaar. Lekker vroeg maar het is zo leuk om alles uit te zoeken dat we niet konden wachten.

We zijn vooral benieuwd naar hoe Beertje op haar gaat reageren. Beer is nog zo afhankelijk, speels en een echte knuffelkont dat hij waarschijnlijk jaloers wordt. Vooral in het begin. Maar hij is zo lief dat we denken dat het vanzelf wel goed komt.

Volg:
elkedesmit
elkedesmit
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *