RECIPE: PARMESAN CHEESE PASTA

As you might know, I am participating to the Nouw 30 day challenge. I think it is an absolute challenge to create great content every, single day besides my full time job. I want the pictures and content to be perfect, although that is super hard .. So I hope after the 30 days I know exactly how to write the best blog posts and take the best pictures.

This has been by far our favourite pasta recipe, so I thought I’d share it with you. I initially got in from a cooking website but after making it 4 times, we changed so many things that we made it our ‘own’, haha. Danny and I are absolutely obsessed. we made it 3/4 times the past 2 weeks .. So believe me when I say it’s REALLY good. I don’t want to know the amount of calories that are in it, but it’s so worth it. It only takes 15 minutes to make and you don’t need too many ingredients. You probably already have most of them at home.

Enjoy!

/ Zoals je misschien wel weet doe ik mee aan de Nouw 30 dagen challenge. Ik vind het echt een uitdaging om iedere dag weer goede content te creëren, naast mijn full-time baan. Ik wil zo graag dat de foto’s en blogs perfect zijn maar dit is echt heel moeilijk. Ik hoop dus echt dat ik na deze 30 dagen precies weet hoe ik het beste kan schrijven en fotograferen, zodat het voortaan een stuk sneller gaat, haha.

Wij zijn echt dol op dit pasta recept, dus ik dacht dat het misschien leuk was om het te delen met jullie. In eerste instantie vond ik dit recept op een kook website, omdat ik op zoek was naar een pasta recept met parmezaanse kaas, uhhuh. We hebben het nu ongeveer 4 keer gemaakt en er echt een eigen draai aan gegeven. Het is zo lekker! De afgelopen 2 weken hebben we het zeker wel 3/4 keer gemaakt dus dat zegt al veel. Ik wil niet weten hoeveel calorieën erin zitten maar het is het zo waard. Binnen 15 minuten staat de pasta op tafel en de meeste ingrediënten heb je waarschijnlijk al in huis.

Smakelijk!

Volg:
elkedesmit
elkedesmit
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *