Soleil Tan De Chanel

Hoewel ik dol ben op mijn contour palette van Iconic London en NYX, wanneer ik geen zin heb om mijn make-up uitgebreid te doen (iedere dag de afgelopen maanden), draag ik liever alleen een bronzer. Zeker nu Layla Sofia geboren is draag ik bijna geen make-up meer. Veel zin heb ik er ook nog niet in gehad om mijn make-up te doen. De afgelopen weken ben ik te druk geweest met flesjes geven, poepluiers verschonen, troosten en zelf herstellen (gelukkig gaat het eindelijk, na 8 weken, wat beter). Maar, ik zou het voor niets in de wereld meer willen ruilen.♡

Wanneer ik dus wel de deur uit ga, maak ik mij best snel klaar. Deze bronzer is daar perfect voor! Een uur voor de spiegel zitten zit er eigenlijk niet meer in, tenzij Layla ligt te slapen. Om te voorkomen dat ik er uitzie als een spook draag ik bronzer. Niet te donker maar juist super subtiel. 

En als je, net zoals ik, weleens filmpjes op youtube hebt gezien dan liegen de recensies er ook niet om. Ik kan mij alleen maar aansluiten bij deze filmpjes. Het is een creamy bronzer met een poederige finish. Er zit een hele lichte shimmer in, deze is eigenlijk alleen te zien wanneer je van heel dichtbij kijkt. Ik breng de bronzer licht aan op mijn jukbeenderen, voorhoofd en nek met een foundation of buffer kwast.

Hoewel deze bronzer niet de goedkoopste is, is het het geld echt 100 procent waard!

Volg:
elkedesmit
elkedesmit
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *