UNBOXING | MY LOVE MOSCHINO

Het is al even geleden dat ik deze Moschino tas heb gekocht maar ik ben er nog steeds zo blij mee. De kwaliteit van de tas is echt super en de gouden details passen eigenlijk overal bij. Wat ook super fijn is, is dat ik genoeg ruimte heb om al mijn spullen kwijt te kunnen (en die ruimte heb ik nodig!). Zo hoef ik niet altijd aan m’n vriend te vragen of hij mijn spullen bij kan houden.

/ It has been a while since I bought this Moschino bag but I’m still super happy with it. De quality of the bag is amazing and the golden details fit with every outfit. The bag also has enough space. I can bring all the stuff I need with me (my boyfriend is super happy with that too, haha). 

Het afgelopen weekend heb ik een beetje gepuzzeld met gifs. Ik vind het altijd net wat meer hebben wanneer plaatjes bewegen (vraag me niet waarom). Ik ga het niet voor iedere post gebruiken, dan wordt het net een kermis. Maar, een keertje is wel oké denk ik. Wat vinden jullie? Over 2 weken gaan Danny en ik naar Haarzuilens. Ieder jaar hebben ze daar een Christmasfair. Ik denk dat het zeker wel 6 jaar geleden is dat ik daar ben geweest samen met mijn moeder en mijn zusje. Toen vond ik het super leuk. De sfeer met het kasteel en de kerstmarkt was zo sprookjesachtig. Ben benieuwd hoe het dit jaar zal zijn!/ This weekend I tried out how to create gifs. I think it makes a post more interactive with moving pictures (don’t ask me why ..). I won’t be using it for every post but I think it’s okay to create a gif once in a while. What do you think? In two weeks Danny and I will go to a Christmas fair in Haarzuilens. They have one every year and I think it has been 6 years since I’ve been there for the last time with my mom and little sister. I remember it was really magical with the castle and the fair around the castle. I can’t wait to see how it is now!

 

Volg:
elkedesmit
elkedesmit
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *