WINTER | VITAMIN BOOST

Last week has been a disaster. I have an ear infection and I am sick at the same time. So I decided to go online and find a tea that will boost my immune system. That’s when I came across this recipe. I always hear ginger is great for your immune system and works antibacterial. After doing more research on this superfood and reading many reviews I decided to give it a try.

/ Afgelopen week was echt een hel. Ik heb een oorontsteking en ik ben verkouden. Dus ik ben op internet gaan zoeken naar iets wat mijn immuunsysteem een boost geeft. Toen kwam ik langs dit recept. Ik hoor altijd geweldige verhalen over gember. het schijnt antibacterieel te werken en goed te zijn voor je immuunsysteem. Dus na het lezen van een aantal revies besloot ik maar om het te proberen. 

THE RECIPE
What you need:

1/2 citronGingerTea waterHoney (optional)Your favorite mug

This is how you make it

· Bowl enough water to fill your mug· Rasp a piece of ginger (peel it first!)· Squeeze 1/2 of the citron into your mug (or less, make it as sour as you want)· This is optional but I always add honey to make it a bit more sweet

ENJOY!

Volg:
elkedesmit
elkedesmit
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *